Vælg en side

Hvilket netværk bruger Plenti?

Plenti er et nyt teleselskab der fokuserer på at tilbyde et mobilabonnement med “En verden af indhold”. Der er fri tale, fri data, fri SMS, og masser af underholdning. Udover de klassiske minutter, SMS og data, indeholder abonnementet i skrivende stund også adgang til over 70 magasiner via app’en Flipp og Pling, e-bøger og lydbøger igennem app’en Mofibo, nyheder fra Berlingske og Ekstrabladet og endeligt også fri entre til Tivoli og Tivoli Friheden,. I skrivende stund koster abonnementet 199 kr. pr.

Plentis mobilnetværk

Plenti Benytter 3’s mobilnetværk. 3’s mobilnetværk er det mobilnetværk i Danmark der kom ud med den dårligste dækning i Danmark i Teknologisk Instituts test af mobilnetværk både i 2015 og 2016. Dette gælder dog mest for datadækningen, da alle selskaber i Danmark på taledelen er ca. lige gode.

Læs mere om Teknologisk Instituts rapport om netværksdækning her.

Fri data?

Selvom Plenti skriver at deres abonnement indeholder fri data, så gælder dette ikke hvis man deler data fra sin mobiltelefon. Hvis man for eksempel laver datadeling på sin iPhone for at give en iPad dataforbindelse er der ikke fri data. Man må i Plenti’s abonnement bruge 20 GB data til at dele med andre enheder. Det er fedt med fri data, men det er lidt synd det ikke gælder hele vejen. Men det kan sikkert hænge sammen med at 3’s netværk i forvejen virker til at være lidt presset, og hvis man giver fri data til deling, vil dette kunne bruges som hovedinternetforbindelse i husstanden, igennem en mobilrouter, og så går det ud over brugeroplevelsen for andre kunder.

Sammenlign mobildækning på dækningskort før du køber

På trods af at 3’s dækning ikke er kommet så godt ud i test, kan der sagtens være rigtig fin dækning der hvor du skal bruge dit mobilabonnement, men det er altså altid en rigtig god idé lige at sammenligne dækningen hos de forskellige teleselskaber på deres dækningskort inden du køber et mobilabonnement. Du bør lige kontrollere dækningen på alle de adresser / områder hvor du forventer at skulle bruge telefonen meget. Hvis du kun skal bruge telefonen til at ringe med, og ikke så meget data kan dækningen

Har du prøvet Plenti eller har spørgsmål til det, så del din mening i kommentarerne nedenfor.