Vælg en side

Hvilket mobilnetværk bruger Call me?

Call me er ejet af Telia og benytter derfor det samme mobilnetværk som Telia.

Telia har oprindeligt haft deres eget netværk, men er nu i et netværkssamarbejde med Telenor hvor de har et fælles mobilnetværk. Telias og Telenors fælles netværk kaldes TT-netværket. Overordnet set betyder det også at alle selskaber der benytter TT-netværket har stort set samme dækning, men der kan være små forskelle mellem Telia og Telenor dækningen, idet de stadig kan konfigurere lidt på indstillingerne i deres core-netværk.

Måling af mobilnetværket af Teknologisk Institut

Ved de sidste 2 målinger af mobilnetværket hat Teknologisk Institut fundet frem til at der ikke er markante forskelle på dækningen på mobiltale, hvorimod der er større forskel på datadækningen.

Målingerne viste at TDC netværket var klart bedre end Telia og Telenors TT-netværk som kom ind på en delt andenplads, og 3s mobilnetværk landede på en tydelig sidsteplads.

Læs mere om Teknologisk Instituts rapport om netværksdækning her.

Tjek din dækning før du skifter abonnement

Selvom TDCs mobilnetværk er tydeligt bedre fordelt over hele Danmark, så kan der sagtens være lokale forskelle. Derfor er det en god idé at kontrollere hvilken dækning du kan forvente netop der hvor du skal bruge din telefon mest. Du kan kontrollere din dækning på adresseniveau på teleselskabernes hjemmeside.

Del dine erfaringer

Har du prøvet TT-netværket igennem Call me og hvordan har du oplevet det? Del dette eller dine spørgsmål i kommentarfeltet nedenfor.