Vælg en side

Se hvordan du får den bedste forbindelse med Tjekditnet.dk

Energistyrelsen har opdateret deres side tjekditnet.dk som er et sted, hvor man kan se, hvilke teleselskab der kan tilbyde den bedste forbindelse på henholdsvis internet, mobiltelefoni og mobilt bredbånd.

Indtast blot adressen hvor du skal bruge forbindelsen…

For at kontrollere hvor man kan få den bedste forbindelse, skal man bare indtaste sin adresse i indtastningsfeltet under “find udbyder”.

Efter man har indtastet din adresse, får man præsenteret, hvilke muligheder der er på adressen. Der vises forbindelser på tværs af alle teknologier, så man kan både se almindeligt kobber internet (xDSL), fiber og kabel internet (Coax). Som noget helt nyt, for man får også vist dækning på mobil og mobilt bredbånd.

Siden giver mulighed for at få vist, hvilket af selskaberne der kan tilbyde den bedste forbindelse, på det sted hvor man skal bruge den.

Endelig kan teleselskabers netværk sammenlignes

Siden er en meget positiv udvikling i forhold til tidligere, hvor man skulle finde ud af de enkelte selskabers dækning på deres egen hjemmeside. Det, der er særligt fedt ved siden, er at man endelig kan se de forskellige selskabers dækning sammenlignet ud fra ensartede kriterier. Tidligere har teleselskaberne lavet hver deres dækningskort med baggrund i meget forskellige kriterier, og derfor har det været umuligt at sammenligne reel dækning ud fra de enkelte sider.

Læs mere: Hvilket mobilnetværk benytter teleselskaberne?

Hvem tilbyder den bedste forbindelse på min adresse?

Tjektditnet.dk er et godt sted at starte hvis man skal have en ny internetforbindelse eller et nyt mobil- eller mobilt bredbånds-abonnement. Når man har fundet ud af hvilken teknologi og netværk der bedst passer til ens behov, skal man til at vælge blandt de selskaber benytter det mest relevante netværk.

Læs mere: Find dine ting med Tile Bluetooth tracker

Lad os høre hvad du tænker

Har du spørgsmål eller kommentarer til servicen tjekditnet.dk, må du meget gerne skrive i kommentarfeltet nedenfor. Skriv også gerne din oplevelse hvis du har prøvet servicen.