Vælg en side

Hvilket netværk bruger Telenor?

Telenor er Danmarks 2. største teleselskab, og ejer også lavprisselskabet CBB. Telenor har indgået et netværkssamarbejde med Telia, så de to selskaber deler mobilnetværk. Det betyder at deres dækning er stort set ens, selvom der stadig kan forekomme små forskelle, da de kan indstille nogle bagvedliggende parametre, og indstille hvordan de ønsker at bruge det.

YouSee er det største teleselskab på privatmarkedet (TDC Groups privatbrand), Telia er tredjestørst og 3 er på 4. pladsen.

Telenors mobildækning

Telenor fik i netværksmålingen fra Teknologisk Institut en delt andenplads sammen med Telia. TDC netværket var på førstepladsen, mens sidstepladsen gik til 3. På datahastigheder var der markant forskelle hvor TDC netværk var klart bedst, mens der på tale delen ikke var nogen særlig forskel mellem de forskellige netværk.

Læs mere om Teknologisk Instituts rapport om netværksdækning her.

Dækning hvor du bruger telefonen

Før du vælger et nyt mobilabonnement bør du sikre dig, at der er fornuftig mobildækning i de områder hvor du skal bruge dit abonnement. Du kan kontrollere dækningen på hos de enkelte selskaber på deres dækningskort, som du kan finde på deres hjemmeside.

Del dine erfaringer

Har du prøvet Telenors mobilnetværk eller har du spørgmål til det, så del dine oplevelser i kommentarfeltet nedenfor.