Vælg en side

Hvilket mobilnetværk benytter Telia?

Telia er Danmarks tredje største teleselskab efter YouSee og Telenor. YouSee er TDC Groups brand til privatkunder er er skabt efter sammenlægningen af det tidligere TDC Privat og YouSee. Telia har udover deres hovedbrand også selskaberne Call me og DLG Tele som brands på privatmarkedet.

Telias mobilnetværk

Telia har indgået et netværkssamarbejde med Telenor. De to teleselskaber deler altså netværket og har derfor også nærmest samme mobildækning. De to selskaber har dog stadig mulighed for at finjustere internt, så derfor kan der stadig være små forskelle i dækningen, selvom de benytter de samme master og mobilceller.

Telias mobilnetværk på 2. pladsen i TI målingen

Teknologisk institut (TI) har målt mobilnetværket i en omfattende test. De seneste to år er Telia landet på en delt 2.plads sammen med Telenor efter TDC netværket (benyttet af YouSee, Telmore og Fullrate). Den mest udprægede forskel på mobilnetværket var ift. datahastigheden hvor TDC netværket var overlegent. På tale dækningen var både Telia/Telenor, TDC og 3s dækning alle stort set lige gode.

Læs mere om Teknologisk Instituts rapport om netværksdækning her.

Tjek mobildækningen

Inden du beslutter dig for hvor du køber dit næste abonnement bør du kontrollere om du kan få en tilfredsstillende mobildækning i de områder hvor du skal bruge din telefon. Du kan se hvordan de enkelte teleselskaber dækker på deres dækningskort.

Kan du hjælpe?

Hvad er dine erfaringer med Telia netværket? Del gerne dine oplevelser i kommentarerne nedenfor.