Vælg en side

Bliv motiveret til løb med iPhone 6 S

Vi er alle opmærksomme på at det er godt at løbe, men ofte kan man trænge til lidt ekstra motivation til at komme ud af døren og komme i gang med det.

Løb kan nogle gange virke lidt trivielt, men så er det godt at fedt udstyr kan gøre det lidt sjovere. Særligt når udstyret hjælper med at motivere ved at måle bedrifter, fremskridt og egne forbedringer. Man kan selvfølgelig vove skinnet og dele målene igennem de sociale medier, så man har lidt ekstra forpligtelse til at leve op til dem. Eller man kan blive motiveret ved at dele løbeturene med vennerne igennem de forskellige løbeapps, eller ved at følge med i deres løbeture. Alle disse ting kan iPhonen hjælpe med.

Løbearmbånd

For at kunne løbe behageligt er det godt at bruge et løbearmbånd til iPhone 6. Man kan sagtens løbe med iPhone i hånden hvis man kun tager en enkelt tur i ny og næ, eller lige vil se hvordan det er at løbe med en iPhone, men hvis man løber regelmæssigt er det klart federe med et godt løbearmbånd. Samtidig er et løbearmbånd et must hvis man vil være sikker på at ens iPhone er beskyttet mod regn, sne og selvfølgelig også sved mens man løber. Vi er vilde med Belkin Sport-Fit løbearmbåndet som både sidder godt, er let, beskytter din iPhone mod sved og let regn, kan vaskes og samtidig ikke koster så meget.

Høretelefoner

Det nemmeste måde at komme i gang på, er at bruge de standart høretelefoner der følger med telefonen. Det virker fint og gør at man kan nyde musik mens man løber. Med høretelefonerne kan man styre musikken, justere lydstyrken og få beskeder fra løbeapps, høre lydbøger eller tale i telefon. Hvis man uden besvær kan tale i telefon mens man løber bør man dog tænke på at sætte tempoet lidt op.

Det der kan genere lidt er hvordan kablet hænger og dasker fra iPhonen til øret. Det gælder uanset om man løber med telefonen i hånden eller i et løbearmbånd.  Hvis man løber med T-shirt kan kablet føres fra løbearmbåndet ind igennem ærmet ind under T-shirten og ud igennem halsåbningen og så selvfølgelig sætte høretelefonerne i øret – så virker det rimelig godt.

Hvis man vil have det lidt mere behageligt kan man få fat i nogle trådløse høretelefoner der er beregnet til løb. Vores favoritter er Beats Powerbeats2 Wireless-hovedtelefoner – Sort sport men der findes også en del billigere modeller, men ofte er kvaliteten lidt svingende på dem.  Et fornuftigt alternativ kunne dog være Jabra Sports Wireless+.

Løbe apps

Der findes en del forskellige løbeapps men danske Endomondo og Nike+ Running er klart nogle af de mest populære. Begge apps kan igennem iPhonen måle routen du løber, og kan gengive routen på et kort. Med disse apps kan du selvfølgelig også måle længden og hastigheden på din løbetur og får angivet gennemsnitshastigheden og dit kalorieforbrug. Samtidig er det også fedt at man under løbeturen kan få info på, om tempoet passer eller om man skal sætte det op eller ned. Når du måler alle dine løb giver det et super overblik over hvor meget du i virkeligheden træner, om du forbedrer dine præstationer, og om du når de mål du har sat dig. Ved at sætte dig selv nogle mål, og ved at følge op på dem i appen bliver du givetvis mere motiveret til at løbe mere. Det gør det bare betydeligt sjovere.

Kan man løbe med iPhone 6 S Plus?

Mange spørger ind til om man kan løbe med iPhone 6 S Plus. Det kan sagtens lade sig gøre, og når den først sidder på armen i holderen tænker man ikke så meget over det. Men jeg tror de fleste vil opleve at det føles mere naturligt men en telefonstørrelse som iPhone 6 S til løbeturen, og at det lige er lidt mere behageligt med den lille model. Men særligt når man løber med iPhone 6 S Plus i hånden opleves det som om telefonen lige er lidt for stor til at løbe med den, så med den store model er løbearmbåndet bestemt også en fordel.

Så hvis du ikke er kommet i gang med at løbe regelmæssigt endnu, så få fat i din iPhone, hent Endomondo og/eller Nike+ Running, find noget fed musik eller en lydbog, og kom ud og få en frisk løbetur. Og hvis det er noget for dig, så få fat i et løbearmbånd til din iPhone, så det hele opleves lidt mere behageligt.

Ha’ en god løbetur, og skriv gerne om dine egne oplevelser og løbeerfaringer i kommentarfeltet nedenfor.